PROGRAM


Förändringsledarskap - utveckling - samhällsbyggande

Programmet för konferensen 2020 lyfter frågor och perspektiv som skolledare över hela Sverige aktivt har format tillsammans med oss. Vi har i det arbetet tagit särskild hänsyn till vad skolledare tycker är relevant i deras vardag, särskilt utifrån ett tydligt ledarskapsperspektiv. Innehållet kretsar runt skolledarskapets betydelse för utveckling, förbättring och samhällsbyggande.


---------------------


Registrering - berns salonger

27/2 - 12.00 - 13.00

När du kommer till Berns så kan du registrera dig från 12.00 och programmet startar 13.00. Kom i tid så att du inte känner dig stressad och i lugn och ro kan hänga in dina kläder och ev packning i garderoben. Vi kommer möta dig vid ingången och visa dig vart du ska gå.

Konferens - China teatern

27/2 kl 13-17

Klockan 13.00 startar konferensprogrammet inne i de anrika lokalerna på China teatern. Moderator är Annika Dopping och eftermiddagen innehåller allt ifrån verklighetsnära skolledarskap, framtidsorienterat utblickande till vetenskapligt filosofisk djupdykning i både lärande och ledarskap. Vi har samlat några av de mest intressanta personligheterna med väldigt starka, inspirerande och lärande berättelser.

mingel - Berns salonger

27/2 kl 17-19

Från klockan 17.15 på torsdagskvällen slår vi upp portarna för minglet innan galamiddagen, här finns även tid till ombyte. Under förminglet kan du knyta kontakter med kollegornoch samtala lite djupare med våra utställare och prisvärdar innan galamiddagen sätter igång.

Galamiddag - BERNS SALONGER

27/2 kl 19-24

Under middagen som startar kl 19.00 delar vi ut priser och hyllningar till skolledare som gjort fina insatser. Galan leds av Staffan Dopping som har stor erfarenhet av att leda galor. Vi kan lova er en både trevlig, flärdfull, underhållande och smakfull galamiddag med goda möjligheter att nätverka och så blir det såklart en hel del överraskningar.

breakout sessions - Berns salonger

1/3 kl 08-12

Dag 2 fokuserar på fördjupning inom de olika skolformer vi har, Gymnasieskola, grundskola och förskola. Det genomförs genom s.k "Breakout sessions" inne i Berns olika vackra lokaler