PROGRAM


Programmet för konferensen 2019 lyfter frågor och perspektiv som skolledare över hela Sverige aktivt har format tillsammans med oss. Vi har i det arbetet tagit särskild hänsyn till vad skolledare tycker är relevant i deras vardag, särskilt utifrån ett samtids- och framtidsperspektiv. Innehållet kretsar runt skolledarskapets betydelse för utveckling, förbättring och samhällsbyggande. Men det handlar också om utveckla skolledarmod, att våga leda även om förutsättningarna ibland kan vara både svåra och utmanande.


Registrering 28/2 från kl 12.00

När du kommer till Berns så kan du registrera dig från 12.00 och programmet startar 13.00. Kom i tid så att du inte känner dig stressad och i lugn och ro kan hänga in dina kläder och ev packning i garderoben. Vi kommer möta dig vid ingången och visa dig vart du ska gå.

Konferens 28/2 kl 13-17 China

Klockan 13.00 startar konferensprogrammet inne i de anrika, fantastiska lokalerna som China teatern är känd för. Moderator/konferencier är Annika Dopping och eftermiddagen innehåller allt ifrån verklighetsnära skolledarskap, framtidsorienterat utblickande till vetenskapligt filosofisk djupdykning i både lärande och ledarskap. Vi har samlat några av de mest intressanta personligheterna med väldigt starka, inspirerande och lärande berättelser.

Galamiddag 28/2 kl 17-24 Berns

Från klockan 17 på torsdagskvällen slår vi upp portarna för galamiddagen och startar med en välkomstdrink, innan vi inträder i den fantastiska stora salen för en trerätters middag som bara Berns kan åstadkomma. Under middagen delas det ut priser och hyllningar till skolledare som gjort fina insatser. Galan leds av Staffan Dopping som har stor erfarenhet av att leda galor. Vi kan lova er en både trevlig, flärdfull, underhållande och smakfull galamiddag med goda möjligheter att nätverka och så blir det såklart en hel del överraskningar.

Konferens 1/3 kl 08-12 China

Åter på China teatern. Vi fortsätter på samma tema efter att alla registrerat sig, precis som dagen innan. Några av oss är nytillkomna medan andra var med redan dagen innan.

Tillsammans möter vi denna förmiddag fler starka berättelser om modigt, viktigt och utvecklande skolledarskap. Annika Dopping fortsätter att moderera och ställa kluriga frågor till talarna och naturligtvis bryter vi för kaffe och smörgås så alla får förnyad energi. Även denna förmiddag möter vi spännande talare med starka och viktiga berättelser.