top of page

diplomerad rektorsutbildning

Teamet som ansvarar för utbildningen har tillsammans stor erfarenhet inom ledarskap, förvaltningsledning, skolledning, pedagogik, ämnesdidaktik, NFP, värdegrundsarbete och kommunikation. 

vårt team

Anders Härdevik

Grundskolechef - Enköping 

Anders Härdevik är grundskolechef i Enköping, debattör samt författare.  Anders Härdevik.  arbetar med att utveckla och handleda skolor och kommuner och har flera prestigefyllda uppdrag bakom sig. Under sin tid som rektor lyckades han på kort tid att gå ifrån mycket låg måluppfyllelse vad gäller personalens trivsel och elevernas betyg och trivsel, till att på samtliga plan uppnå goda resultat i skolan som helhet. 

 

Anders är författare till boken "Tur för skolan – att den är obligatorisk".

_N1A9962-Redigera.jpg
UlricaColliander_edited.jpg

Ulrica Colliander

 

Rektor, tullgårdsskolan stockholm

Ulrica Colliander är rektor på Tullgårdsskolan i Stockholm. 2021 hyllades Ulrica för sitt systematiska värdegrundsarbete då hon mottog  priset "Årets värdegrundsarbete" på skolledargalan på Skolledare21. 

Peter Bragner

grundskolechef stockholms stad 

Han är grundskolechefen som drivs av att ställa frågor och vända på perspektiv. Allt för att hitta den innersta kärnan. Peter Bragner är idag grundskolechef för Stockholms Stad. Dessförinnan arbetade Peter  som rektor på Glömstaskolan i Huddinge - en grundskola utan klassrum eller klasser. 

peterbragner.jpg
Fredrik_Large.jpg

Fredrik Svensson

Grundare av rektorsakademien, meet in grid och fd rektor. 

Fredrik är fd Officer, i Armén, entreprenör i internetbranschen och rektor för en F-9 skola. 2004 grundade han Rektorsakademien, en rektorutbildning för ca 300 rektorer. 2011 startade han och Kistamässan SETT, Skandinaviens största mötesplats för lärare och rektorer med över 20 000 deltagare årligen. Idag driver han Meet In Grid ett produktionsbolag som utvecklar arenor för lärande och utveckling. 

Gabriel Odenhammar

Skådespelare och författare

Gabriel började sin skådespelarkarriär som Sunes lillebror Håkan i TV-serien Sunes jul (1991) och uppföljande långfilmen Sunes sommar (1993). 1994 fick han rollen som Linas lillebror Max i TV-serien Svensson Svensson där han spelade rollen under fyra säsonger och en långfilm.

I dag är han fortfarande skådespelare, men dubbar främst tecknad film. Hans första dubbningsroll var som Andy Davis i Toy Story (1995). Han har även läst rösten för bland andra Ron Stoppable i Kim Possible, Ziggy i Lazy Town, Harvey i Sabrina och Donatello i långfilmen TMNT från 2007.

Odenhammar.jpg
bottom of page