top of page

Rektorsakademien
Skolledarutbildning

Teamet som ansvarar för utbildningen har tillsammans stor erfarenhet inom ledarskap, förvaltningsledning, skolledning, pedagogik, värdegrundsarbete och kommunikation. 

vårt team

Paulina Gunnardo_pressfoto_edited.jpg

Paulina Gunnardo

Beteendevetare

Beteendevetare utbildad på masterprogrammet i psykologi vid Stockholms universitet, i familjebehandling med KBT och Motiverande samtal. Dessförinnan utbildad barnskötare, kurser i mänskliga rättigheter, religion, filosofi och etik. Färdig Barnrättsstrateg jan-24 via Sveriges kommuner och regioner, SKR.

Paulina har en yrkesbakgrund inom förskola, i forskningsprojekt om barns utveckling, som utbildningssamordnare och i arbete på barnrättsorganisation där hon stöttat och utbildat volontärer, personal och viktiga vuxna kring barn.

Anders Härdevik

Grundskolechef - Enköping 

Anders Härdevik är grundskolechef i Enköping, debattör samt författare.  Anders Härdevik.  arbetar med att utveckla och handleda skolor och kommuner och har flera prestigefyllda uppdrag bakom sig. Under sin tid som rektor lyckades han på kort tid att gå ifrån mycket låg måluppfyllelse vad gäller personalens trivsel och elevernas betyg och trivsel, till att på samtliga plan uppnå goda resultat i skolan som helhet. 

 

Anders är författare till boken "Tur för skolan – att den är obligatorisk".

Fredrik_Large.jpg

Fredrik Svensson

Grundare av rektorsakademien, meet in grid och fd rektor. 

Fredrik är fd Officer, i Armén, entreprenör i internetbranschen och rektor för en F-9 skola. 2004 grundade han Rektorsakademien, en rektorutbildning för ca 300 rektorer. 2011 startade han och Kistamässan SETT, Skandinaviens största mötesplats för lärare och rektorer med över 20 000 deltagare årligen. Idag driver han Meet In Grid ett produktionsbolag som utvecklar arenor för lärande och utveckling. 

bottom of page