Från ord till handling

Programmet för konferensen 2020 lyfter frågor och perspektiv som skolledare över hela Sverige aktivt har format tillsammans med oss. Vi har i det arbetet tagit särskild hänsyn till vad skolledare tycker är relevant i deras vardag, särskilt utifrån ett tydligt ledarskapsperspektiv. Innehållet kretsar runt skolledarskapets betydelse för utveckling, förbättring och samhällsbyggande.

Registrering på Berns Salonger

27 februari, 12:00–13:00

Skolledare21

När du kommer till Berns så kan du registrera dig från 12:00, programmet startar 13:00.

Kom i tid så att du i lugn och ro kan hänga in dina kläder och ev. packning i garderoben.

 

Ta den stora entrén på Berns och en trappa ned.

Konferens på China Teatern

27 februari, 13:00–17:00

Konferens för skolledare på China Teatern

Klockan 13:00 startar konferensprogrammet inne i de anrika lokalerna på China teatern med Annika Dopping som moderator.

Eftermiddagen innehåller allt ifrån verklighetsnära skolledarskap, framtidsorienterat utblickande till vetenskapligt filosofisk djupdykning i både lärande och ledarskap.

Vi har samlat några av de mest intressanta personligheterna med väldigt starka, inspirerande och lärande berättelser.

Se hela konferensprogrammet.

Mingel på Berns Salonger

27 februari, 17:00 –18:30

IMG_0195.jpg

Från klockan 17:15 på torsdagskvällen slår vi upp portarna för minglet innan galamiddagen. Här finns även tid till ombyte.

 

Under minglet kan du knyta kontakter med kollegorna och samtala lite djupare med våra utställare och prisvärdar innan galamiddagen sätter igång.

Galamiddag på Berns Salonger

27 februari, 18:30–24:00

Skolledargalan på Skolledare21

Under middagen delar vi ut priser och hyllningar till skolledare som gjort fina insatser. Galan leds av en än så länge hemlig men professionell konferencier.

 

Vi kan lova er en både trevlig, flärdfull, underhållande och smakfull galamiddag med goda möjligheter att nätverka och så blir det såklart en hel del överraskningar.

Breakout Sessions

28 februari, 08:00–12:00

Breakout Session på Skolledare21

Dag två fokuserar på tre valbara Breakout sessions. Syftet med dessa är att erbjuda fördjupande innehåll inom en rad olika frågeställningar med relevans för årets tema: Från ord till handling.

 

Våra breakout sessioner under andra dagen är inte beroende av innehållet dag1, utan är lämpliga även för dig som ej deltar den 27 februari. 

Skolledare21-appen

Skolledare21-appen, kostnadsfri fortbildning för skolledare och rektorer.

Skolledare21 erbjuder kostnadsfri fortbildning, distribuerad i en helt ny app, tänkt att användas på både individ- och verksamhetsnivå.

I appen finns material att ta del av enskilt eller tillsammans i större grupper. Innehållet består dels av filmer med frågeställningar och dels uppföljande quizzar. Allt fortbildningsmaterial i appen vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.