Annika R Malmberg

Vinn respekt för din ledarroll

Med humor och värme visar Annika R Malmberg, hur vi som ledare kan se på oss själva med nya ögon. Hon ger oss konkreta verktyg för hur vi kan bli bättre på att få andra att växa och nå sina mål. Hon talar om hur viktigt det är att kunna sätta ned foten och bli bättre på att ställa krav och vara tydlig i vart man vill och hur vi ska ta oss dit.   

 

Hon pratar om kritik och beröm och hur viktigt det är att öka sin självinsikt så att man kan ta ansvar för sin egen utveckling. Människor är olika och motiveras av olika saker, vet du vad som motiverar dig att gå från ord till handling? Vet du hur du får fart på den där elden som finns inom oss alla? Annika kommer bjuda på en färgsprakande föreläsning/avslutning på vår konferens som inte kommer lämna någon oberörd.

 

Annika har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer -  både på jobbet och hemma. Är aktuell med  Relationsshowen som snart ska ut på turné. Hon seglade i år upp på listan som en av Sveriges Superkommunikatörer, är en av ett fåtal talare som fått utmärkelsen Platinum Speaker, är författare till fyra böcker och har ofta synts som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. På fritiden tränar och tävlar hon i multisport med sin man och coachar även andra multisportlag i samarbete så de kan vara bäst när det gäller.